Werken bij AlleeWonen

Bij AlleeWonen werken zo'n 250 medewerkers. Als je werkt bij AlleeWonen, werk je in een organisatie die gericht is op vooruitgang. Er is ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Je werkt op een zakelijke manier in een maatschappelijke omgeving.

AlleeWonen biedt volop ontwikkel- en carrièremogelijkheden. We dagen je uit om invulling te geven aan je maatschappelijk ondernemerschap. Je hebt pit en staat open voor veranderingen. Als je zelf wilt, is er veel mogelijk. De combinatie werk en privé is voor ons uitermate belangrijk. Daarom doen we er veel aan deze combinatie zo optimaal mogelijk te maken.

 • Vacatures

  Op deze pagina publiceren wij onze vacatures. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Omdat we kiezen voor het gericht werven van medewerkers bij een specifiek openstaande vacature, nemen wij op dit moment geen open sollicitaties in behandeling.

  Lees verder
 • Arbeidsvoorwaarden

  Goed werkgeverschap vinden we heel belangrijk bij AlleeWonen. We brengen dit onder andere tot uiting in een pakket met prima arbeidsvoorwaarden:

  Lees verder
 • Stage en afstuderen

  Op zoek naar een stageplaats of een afstudeeropdracht?

  Lees verder
 • Het Nieuwe Werken

  AlleeWonen biedt het vertrouwen, de verantwoordelijkheid en de vrijheid het werk zo in te richten dat het past bij de persoonlijke wensen van medewerkers.

  Lees verder

Uitgelicht

Ik heb een vraag